Exclusief wonen in Zwolle - Stadsvilla's aan de Eekwal.

Aan de Eekwal in Zwolle, pal aan de stadsgracht, komen vier stadsvilla's. Een heerlijke plek en op loopafstand van alles wat wonen in het hart van een historische stad zo bijzonder maakt. De vier grachtenpanden liggen binnen de grachten, maar buiten het stadsrumoer om heerlijk te genieten van rust en ruimte.

Op donderdag 15 maart vindt er van 19.30 tot 21.00 uur een informatieavond in de showroom van bulthaup presentatie Zwolle plaats. U bent van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen.

Voor meer informatie over dit project zie: stadsvillaszwolle.nl


bulthaup kijkt terug op een geslaagde Design District 2018

In de van Nelle fabriek in Rotterdam lieten we bezoekers kennismaken met bulthaup b Solitaire: elementen voor iedere leefruimte. De b Solitaires vormen het middelpunt van de leefruimte en geven de woning karakter.

De jury bestond dit jaar uit Hans Topée (De Werkplaatsfabriek), Toon Lauwen (Woth Magazine), Eline Strijkers (DoepelStrijkers) en Claire Vos (Studio Roderick Vos). ‘De algemene indruk van Design District is dat het aanbod van stands dit jaar nog afwisselender is geworden. Een goede beurs weerspiegelt behalve een groot aanbod van kwaliteitsmerken in meubilair ook meer technische producten, innovaties en de onmiskenbare trends van dit moment.'

Met een reeks die inspeelt op de trend van een ruimte persoonlijk maken met kenmerkende details, paste bulthaup b Solitaire uitstekend in het geheel. Hieronder vindt u een selectie sfeerbeelden van de beurs. Via social media houden we u graag structureel op de hoogte met exclusieve content over bulthaup en de nieuwe b Solitaire elementen.

Facebook bulthaup Nederland
Instagram bulthaup Nederland
Pinterest bulthaup Nederland